shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Officiële sleuteloverdracht nieuw Sport- en Cultuurcentrum

Sleuteloverdracht nieuw Sport- en Cultuurcentrum .K

Een terecht fiere Vilvoordse Schepen voor Sport en Cultuur Moad EL BOUDAATI

Eindelijk! Na een goed 2-tal jaren werden dan gisteren uiteindelijk de sleutels van het nieuwe sportcomplex te Koningslo overgedragen aan

het stadsbestuur.

Het nieuwe Sport- en Cultuurcentrum .K te Koningslo. De nieuwe thuisbasis voor ZVC Vilvoorde.

Dit betekent dat vanaf vandaag de sportzaal in gebruik kan worden genomen. De spits wordt maandag afgebroken door de lagere basisschool gelegen naast het sportcomplex die de zaal op maandag zullen uittesten.

Nadien is het aan o.m. ZVC Vilvoorde en andere clubs die na hun verhuis naar hun nieuwe stek gebruik gaan maken van de sportruimte.

Vilvoorde schrijft met deze nieuwe aanwinst opnieuw geschiedenis! En dit alles is uiteraard tot stand gekomen met de enorme gedrevenheid en inzet van onze schepen voor sport de heer Moad EL BOUDAATI. Dank je wel schepen!

Voor zij die nu denken dat daarmee de kous af is in Vilvoorde voor wat de uitbesteding betreft aan nieuwe sportruimtes heeft het grondig verkeerd. Het volgende nieuwe project van onze schepen voor Sport Moad EL BOUDAATI staat reeds in de steigers. Een nieuwe sporthal voor Houtem!

Vilvoordenaren mogen terecht fier en trots zijn over zo’n gedreven sportschepen die haar Vilvoordse jeugd en cultuursector dient te kunnen rekenen.

Het Bestuur van ZVC Vilvoorde.