shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Voetbal iets voor jouw? Doe mee aan onze initiatietraining meisjesvoetbal!

Voetbal iets voor jouw? Doe gratis mee aan onze initiatietraining meisjesvoetbal!

ZVC VILVOORDE PLAATST MEISJESVOETBAL CENTRAAL!

Steeds meer meisjes tonen interesse in voetbal en spelen even graag en even goed als de jongens. Onze zaalvoetbalclub organiseert daarom vanaf het seizoen 2021-2022 meisjesvoetbal !

VOOR WIE ?

Meisjes van de leeftijden 8-9-10 en 11 jaar zijn welkom! De jeugdreeksen tot en met U13 (12-jarigen) zullen gemengd worden. De club wil nu specifiek meisjes aantrekken. Tot en met de U13 zullen zij samen met de jongens blijven spelen. Dat is in eerste instantie alvast het plan. Later kan nog bekeken worden of ook voor de jongere meisjes specifieke 100% meisjesgroepen moeten/kunnen opgestart worden.

Vanaf de leeftijd van 13j, indien er voldoende interesse is, wil de club trainingen en wedstrijden opstarten in meisjesgroepen. Zo kunnen ook de meisjes zich binnen de club blijven ontwikkelen en doorgroeien! De meisjes die competitie spelen betalen het normale lidgeld, zij trainen ook 1 keer per week en hebben een wekelijkse competitiematch.

INTERESSE OM AAN TE SLUITEN OF TE PROBEREN ?

We zijn in de opstartfase en dus op zoek naar voldoende meisjes om onze zaalvoetbalclub te versterken en onze eerste meisjesploeg(en) in competitie te brengen. Of iemand al dan niet ervaring heeft, iedereen is van harte welkom tijdens een GRATIS initiatietraining zaalvoetbal
voor meisjes! Vooraf inschrijven is wel verplicht (voor de verzekering). Online kan je inschrijven via onze kalender op volgende pagina: https://www.zvcvilvoorde.be/inschrijventest-dag/

En breng alvast jouw voetbalvriendinnen mee!

Het Team van ZVC VILVOORDE