Aansluiting verlengen bij ZVC VILVOORDE

VERDELING VAN AANSLUITINGSKOSTEN ZONDER VTP (Vilvoordse Vrijetijdspas)

ZVC Vilvoorde biedt de mogelijkheid om een verlenging van een jeugd lidmaatschap zonder VTP (met uitzondering van aansluitingen voor volwassenen) in twee schijven te betalen gedurende het lopende seizoen.

Een 1ste betaling van € 80 dient onmiddellijk bij inschrijving uitgevoerd te worden. Vervolgens dient de laatste schijf van € 80 overgeschreven te worden vóór 15 december 2022.

De kost van lidmaatschap voor een volwassen persoon bij de Herenploeg of Veteranenploeg van € 160 dient in één keer onmiddellijk bij inschrijving gestort te worden.

Alle betalingen dienen te gebeuren op bankrekeningnummer BE77 3632 1713 4742 van ZVC Vilvoorde met als referentie de vermelding van naam, voornaam en geboortedatum van de speler.

AANSLUITINGSKOSTEN MET VTP (Vilvoordse Vrijetijdspas)

Wanneer je gebruik maakt van een Vrijetijdspas bij de verlenging van aansluiting moet de aansluitingskost van € 45 onmiddellijk volledig te worden gestort op bankrekeningnummer BE77 3632 1713 4742 van ZVC Vilvoorde met als referentie de vermelding van naam, voornaam en geboortedatum van de speler.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/2/8/zvcvilvoorde.be/httpd.www/wp-content/plugins/civicrm/civicrm/CRM/Contribute/Form/Contribution/Main.php on line 293

AANVRAAG VERLENGING AANSLUITING BIJ ZVC VILVOORDE

VERLENG NU HIERONDER JOUW AANSLUITING BIJ ZVC VILVOORDE

Hieronder kan je een keuze maken in het type van aansluiting. Let vooral goed op dat je de juiste leeftijdscategorie aangeeft waarin je de aansluiting van je kind wenst te verlengen. 

Total Amount
AANVRAAG VERLENGING AANSLUITING BIJ ZVC VILVOORDE

Je kan hier op deze pagina als ouder een aanvraag indienen om een speler/speelster zijn aansluiting als lid bij vzw ZVC Vilvoorde te verlengen. Het volstaat hiervoor om onderstaand aanvraagformulier in te vullen en door te versturen.

Eenmaal ZVC Vilvoorde jouw aanvraag heeft ontvangen en deze werd behandeld, ontvang je per kerende een bevestiging van aansluiting.

Belangrijk om weten! Een speler/speelster is pas volwaardig lid en ingeschreven van zodra de ouder hierover een bevestiging ontvangt van de club.

Indien gekend mag je hieronder het licentienummer van de speler bij de Vlaamse Zaalvoetbalbond (VZVB) aangeven. Het nummer bestaat uit maximum 6 cijfers.
U kan uw kind inschrijven doormiddel van een geldige Vilvoordse Vrijetijdspas en genieten van een reductie op de inschrijvingsprijs.
 
Het nummer begint in principe met de geboortedatum (JJMMDD) gevolgd door 5 cijfers. Bijvoorbeeld: 09041252478
Op jouw VTP staat een datum vermeld tot wanneer deze geldig is. Geef deze datum op.
Vul hier je contactgegevens in als ouder:
Payment Options
 
[x] Ik betaal het verschuldigd lidmaatschap tijdig via bankoverschrijving op rekeningnummer BE77 3632 1713 4742 van ZVC VILVOORDE vzw.
Billing Name and Address
*
*
*
*
*
*
*