Nieuw aansluiten bij zvc vilvoorde

VERDELING VAN AANSLUITINGSKOSTEN ZONDER VTP (Vilvoordse Vrijetijdspas)

ZVC Vilvoorde biedt de mogelijkheid om een jeugd lidmaatschap zonder VTP (met uitzondering van aansluitingen voor volwassenen) in twee schijven te betalen gedurende het lopende seizoen.

Een 1ste betaling van € 80 dient onmiddellijk bij inschrijving uitgevoerd te worden. Vervolgens dient de laatste schijf van € 80 overgeschreven te worden vóór 15 december 2022.

De kost van lidmaatschap voor een volwassen persoon bij de Herenploeg of Veteranenploeg van € 160 dient in één keer onmiddellijk bij inschrijving gestort te worden.

Alle betalingen dienen te gebeuren op bankrekeningnummer BE77 3632 1713 4742 van ZVC Vilvoorde met als referentie de vermelding van naam, voornaam en geboortedatum van de speler/speelster.

AANSLUITINGSKOSTEN MET VTP (Vilvoordse Vrijetijdspas)

Wanneer je gebruik maakt van een Vrijetijdspas bij de aansluiting moet de volledige aansluitingskost van € 45 in één keer onmiddellijk bij inschrijving gestort worden op bankrekeningnummer BE77 3632 1713 4742 van ZVC Vilvoorde met als referentie de vermelding van naam, voornaam en geboortedatum van de speler/speelster.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/2/8/zvcvilvoorde.be/httpd.www/wp-content/plugins/civicrm/civicrm/CRM/Contribute/Form/Contribution/Main.php on line 293

AANVRAAG NIEUWE AANSLUITING BIJ ZVC VILVOORDE

KEUZE TYPE AANSLUITING

Maak hieronder in de keuzelijst jouw keuze:

Total Amount
AANVRAAG NIEUWE AANSLUITING BIJ ZVC VILVOORDE

Je kan hier op deze pagina als ouder een aanvraag indienen om een speler/speelster als nieuw lid aan te sluiten bij vzw ZVC Vilvoorde. Het volstaat hiervoor om onderstaand aanvraagformulier in te vullen en door te versturen.

Eenmaal vzw ZVC Vilvoorde jouw aanvraag heeft ontvangen en deze werd behandeld, ontvang je per kerende verdere informatie en instructies om de inschrijving van jouw kind te vervolledigen.

Belangrijk om weten! Een speler/speelster is pas volwaardig lid en ingeschreven van zodra de ouder hierover een bevestiging ontvangt van de club.

U kan uw kind inschrijven doormiddel van een geldige Vilvoordse Vrijetijdspas en genieten van een reductie op de inschrijvingsprijs.
 
Het nummer begint in principe met de geboortedatum (JJMMDD) gevolgd door 5 cijfers. Bijvoorbeeld: 09041252478
Op jouw VTP staat een datum vermeld tot wanneer deze geldig is. Geef deze datum op.
 
 
Vul hier je contactgegevens in als ouder:
Payment Options
 
[x] Ik betaal het verschuldigd lidmaatschap tijdig via bankoverschrijving op rekeningnummer BE77 3632 1713 4742 van ZVC VILVOORDE vzw.
Billing Name and Address
*
*
*
*
*
*
*