shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Inschrijven Activiteiten

Op zaterdag 20/04/2023 organiseert de club haar jaarlijkse spaghetti eetfestijn! Spelers, ouders en sympathisanten zijn van harte welkom.

Deze vindt plaats in de polyvalente zaal op het gelijkvloerse verdieping van het Sport- en Cultuurcentrum .K – Streekbaan 189 A – 1800 – Vilvoorde (Koningslo). Het restaurant is doorlopend open van 12:00 tot 21:00. Antonio FERRARA (coach

U11) is onze kok van dienst en bereid alles zelf voor met verse ingrediënten. Smullen maar!

Er is keuze tussen Spaghetti Bolognaise (halal) of Spaghetti 4 kazen.

Vooraf inschrijven is verplicht om organisatorisch een idee te krijgen van hoeveel personen wensen deel te nemen aan deze activiteit. In bijlage vinden jullie alvast het inschrijfformulier. Vergeet niet jouw gewenste tijdstip van tafelen aan te duiden op het formulier. Bezorg deze aan de coach van uw kind of aan een verantwoordelijke aanwezig in het sportcomplex. Je kan hieronder het formulier volledig invullen en verzenden.  De betaling dient te gebeuren hetzij op het rekeningnummer van de club: BE77 3632 1713 4742, hetzij via Payconiq of cash tijdens de trainingssessies in het Sport- en Cultuurcentrum .K .

Wij nodigen iedereen uit om gezellig samen met het gezin te komen eten op dit jaarlijks weerkerend evenement. Een uitgesproken moment of kans om kennis te maken met de vrijwilligers, de coaches en het bestuur van de club.

Hartelijk dank voor jullie steun!

Ik betaal de totale som via:(vereist)