shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Eerste geslaagde Initiatiedag Meisjesvoetbal!

Eerste geslaagde Initiatiedag Meisjesvoetbal!

Afgelopen zaterdag organiseerde ZVC Vilvoorde haar eerste initiatiedag Meisjesvoetbal in het nieuwe Sport-en Cultuurcentrum .K te Koningslo.

Deze vond onder massale belangstelling plaats met maar liefst 20 ingeschreven meisjes ! Gelet een te grote aantal kandidaten moesten de inschrijvingen helaas vroegtijdig worden afgesloten.

Meisjesambassadrice Firdaws BEN ALI met één van de deelneemsters.

De meisjes werden warm ontvangen en begeleid gedurende anderhalf uur door onze coach Kalid ALLALI en onze meisjesambassadrice (voetbalspeelster) Firdaws BEN ALI.

We wilden met de club een opportuniteit bieden aan de meisjes om te (starten met) voetballen! Enige voorkennis was absoluut niet nodig.

We hanteren een stappenplan. Vooreerst bieden we via voetbaltornooitjes in scholen de mogelijkheid aan meisjes om van de voetbal te proeven in een vertrouwde omgeving. In een volgende stap worden de meisjes uitgenodigd om deel te nemen aan een initiatiedag meisjesvoetbal. Hiermee wordt een 1ste brug gelegd naar doorstroming en sportbeleving binnen een voetbalclub.

Uiteindelijk in een laatste stap nodigen we de meisjes die echt geïnteresseerd zijn uit om deel te nemen aan onze zomerkampen zaalvoetbal in de maand juli. Elke week vindt er per leeftijdscategorie een zomerstage plaats tussen 14u en 18u voor meisjes en jongens tussen de leeftijd 7 en 14 jaar.

U vindt meer informatie op onze website op volgende webpagina: Informatie Zomerstages voetbalkampen 2021

De plaatsen zijn echter beperkt tot maximum 20 kinderen per leeftijdscategorie. Wees er dus snel bij met inschrijven om tijdig een plaats te reserveren. Inschrijven kan via de volgende webpagina: Inschrijvingsformulier deelname Zomerstages Voetbalkampen

Het dagelijks bestuur ZVC Vilvoorde