shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

REALDEV bvba wordt namesponsor van ZVC REALDEV VILVOORDE!

Nieuw partnerschap met REALDEV bvba vanaf seizoen 2023-2024

Vandaag is er een nieuwe vervolgstap gerealiseerd in het project tot de verdere ontwikkeling van onze futsalclub voor haar spelers, vrienden en supporters. We zijn zeer fier jullie te kunnen melden dat vanaf seizoen 2023-2024 het Internationaal bedrijf RealDev BVBA een partnerschap aangaat met de club en officieel Naamsponsor wordt. De samenwerking is aangegaan voor 3 jaar.
De club zal de naam ‘ZVC REALDEV VILVOORDE’ dragen tijdens deze samenwerking.
RealDev is een internationaal adviesbureau voor technologische engineering en management. Zij treden op binnen de organisatie om hun klanten te helpen hun efficiëntie en prestaties te verbeteren. RealDev combineert haar technische kennis en zakelijk inzicht om haar klanten zo goed mogelijk te begeleiden bij het behalen van hun doelstellingen.
De partnerschap voorziet in een bijdrage door RealDev tot een brede ondersteuning aan zowel de 1ste ploeg als aan de verdere ontwikkeling van de talenten bij al onze jeugdspelers U21 tot U7.
De toetreding van een prachtig en groeiend bedrijf zoals RealDev als belangrijkste partner in het project is te danken aan de professionele eigenschappen waarover de club vandaag beschikt.
ZVC REALDEV VILVOORDE verheugt zich erg op de start van het nieuwe seizoen en om al haar leden goed en gezond terug te zien.
Dank je wel RealDev BVBA voor het vertrouwen in onze werking!