shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Unieke kans voor Vilvoordse bedrijven

UNIEKE KANS VOOR VILVOORDSE BEDRIJVEN OM NAAMBEKENDHEID OP TE BOUWEN

#WeAreFutsalLovers Are You?

ZVC VILVOORDE telt een aantal jeugd zaalvoetbalploegen die in competitief verband gaan deelnemen aan de Jeugdcup 2018-2019 onder de vleugel van de Vlaamse Zaalvoetbalbond (VZVB).

Wij bieden U de kans om de wedstrijduitrusting van onze jeugdploegen te sponsoren.

Op die manier maakt U het als Vilvoords bedrijf mogelijk om onze jongeren in schitterende tenue de sportieve strijd aan te gaan en schept U voor uw bedrijf zichzelf de kans om naambekendheid op te bouwen die verder strekt dan enkel onze enthousiaste werking.

Een 15-tal verschillende mogelijke sponsoring werden samen met de korte geschiedenis, doel en toekomstvisie van de club ZVC VILVOORDE in een prachtig sponsordossier gebundeld. Deze folder kan worden verkregen mits afspraak.

Door in te stappen in het project zal uw zaak, uw bedrijf, uw product in de kijker worden gesteld in uw streek! Daartegenover betekent uw deelname steun in actie, spanning en sensatie voor één van de sterkst groeiende zaalsporten: zaalvoetbal. En uiteraard is uw deelname een steun voor het goede doel!

Bent U als bedrijf geïnteresseerd dan kan U steeds contact opnemen via secretariaat@zvcvilvoorde.be of gsm 0486/20 86 28 (Marc André – Voorzitter).