shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Veel publiciteit voor weinig geld!

Uw zaak in onze zaal? Dat levert u veel publiciteit op voor weinig geld!

Meer klanten over de vloer krijgen? Zonder daarvoor grote investeringen te doen? Dat is waarbij ZVC Vilvoorde u helpt. Als zaalvoetbalclub uit de nationale divisie zetten we Vilvoorde op de kaart. En daarvan profiteert u mee.

Via onze nagelnieuwe ledborden langsheen het veld zet u uw zaak in de kijker bij een groot lokaal publiek. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Al vanaf 363 euro valt uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op tijdens de thuiswedstrijden van onze eliteploeg.

Een aantrekkelijke investering, want:

  • u bereikt heel wat inwoners van Vilvoorde: onze eliteploeg speelt komend seizoen in de tweede nationale divisie van de Belgische Futsal competitie en lokt elke wedstrijd een groot aantal toeschouwers uit de buurt.
  • u profiteert van een voordelige prijs: u hoeft geen dure reclameborden aan te kopen. Dankzij de innovatieve ledboards stapt u al vanaf één wedstrijd in en brengt u uw zaak op een moderne, aantrekkelijke manier in beeld.

Sportieve én sociale investering

Bovendien draagt u via uw sponsoring ook een steentje bij aan de Vilvoordse gemeenschap. Want u steunt niet alleen het eliteteam, dat op een promotie naar de eerste nationale divisie mikt. U sponsort ook de vele jeugdteams (U7, U9, U11, U13, U15, U17, U19 en U21) van ZVC Vilvoorde. Heel wat kansarme jongeren uit de buurt proeven hier op een professionele, laagdrempelige, vriendschappelijke manier van zaalvoetbal.

Sponsorpakket op maat

Interesse in een samenwerking? Of in een langdurig partnership? Dankzij de ledboards en onze andere sponsorformules werken we een laagdrempelig voorstel uit dat past bij uw onderneming. Extra handig: voor elke sponsorovereenkomst ontvangt u een factuur. Dat maakt uw bijdrage ook fiscaal interessant.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze pr-verantwoordelijke Alain ALLYN.
alain.allyn@zvcvilvoorde.be – 0032 496 10 72 03