shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Inschrijfdagen seizoen 2022-2023 : ZVC Vilvoorde zoekt jeugdspelers !

Inschrijfdagen seizoen 2022-2023: ZVC VILVOORDE zoekt nog jeugdspelers

Onze zaalvoetbalclub uit Vilvoorde is nog steeds op zoek naar nieuwe jeugdspelers voor haar verschillende leeftijdscategorieën U11-U13-U15-U17 en U19.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor jongeren die graag ervaring wensen op te doen of technische vaardigheden van het zaalvoetballen wensen aan te leren in teamverband.

Kandidaten-spelers mogen in ieder geval eerst eens komen meetrainen en pas nadien beslissen om al dan niet definitief aan te sluiten bij de club.

Een beetje voetbalervaring is mooi meengenomen en biedt natuurlijk iets meer kansen om geselecteerd te worden voor deelname aan officiële competitiewedstrijden bij ZVC Vilvoorde vzw. Jongeren zonder enige ervaring kunnen uiteraard ook aansluiten met het vooruitzicht het zaalvoetballen aan te leren om naar de toekomst toe te kunnen deelnemen aan wedstrijden!

Breng ons alvast een bezoek aan in het nieuwe Sport- en Cultuurcentrum van Koningslo aan de Streekbaan 189 A te 1800 Vilvoorde.

Inschrijvingsdagen Augustus 2022:

Elke zaterdag van 13:30 tot 17:30 en elke zondag van 12:00 tot 19:00.

Voor een inschrijving zijn volgende documenten nodig: Identiteitskaart (+ pincode!) van de ouder en identiteitskaart van het kind. Indien men inschrijft met V-pas moet men ook de V-pas bijhebben.

Meer info met betrekking tot de trainingsuren en dag vindt je op: ZVC VILVOORDE Kalender met (oefen)wedstrijden en oefensessies – ZVC VILVOORDE