shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

ZVC VILVOORDE ZOEKT NOG FUTSAL SPELERS/SPEELSTERS VOOR SEIZOEN 2023-2024

ZVC VILVOORDE zoekt nog jeugd futsalspelers voor seizoen 2023-2024

ZVC Vilvoorde vzw is op zoek naar spelers/speelsters/keepers voor het nieuwe seizoen 2023-2024!

Onze zaalvoetbalclub uit Vilvoorde is nog steeds op zoek naar nieuwe jeugdspelers voor haar verschillende leeftijdscategorieën U9-U11-U13-U15-U17 en U19.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor jongeren die graag ervaring wensen op te doen of technische vaardigheden van het zaalvoetballen wensen aan te leren in teamverband.

Een beetje voetbalervaring is mooi meengenomen en biedt natuurlijk iets meer kansen om geselecteerd te worden voor deelname aan officiële competitiewedstrijden bij ZVC Vilvoorde vzw. Jongeren zonder enige ervaring kunnen uiteraard ook aansluiten met het vooruitzicht het zaalvoetballen aan te leren om naar de toekomst toe te kunnen deelnemen aan wedstrijden!

Breng ons alvast een bezoekje in het nieuwe Sport- en Cultuurcentrum .K van Koningslo aan de Streekbaan 189 A te 1800 Vilvoorde.

Inschrijvingsdagen maart-augustus 2023:

Elke zaterdag van 13:30 tot 17:30 en elke zondag van 12:00 tot 19:00.

Voor een inschrijving zijn volgende documenten nodig: Identiteitskaart (+ pincode!) van de ouder en identiteitskaart van het kind. Indien men inschrijft met V-pas moet men ook de V-pas bijhebben.

Online inschrijven als nieuw lid kan op volgende webpagina: ZVC VILVOORDE Nieuw aansluiten bij zvc vilvoorde – ZVC VILVOORDE

Meer info met betrekking tot de trainingsuren en dag vindt je op: ZVC VILVOORDE Kalender met (oefen)wedstrijden en oefensessies – ZVC VILVOORDE

Hopelijk tot binnenkort!

Het Team van ZVC VILVOORDE.