shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Openstaande Vacatures: 2 jeugdtrainers en 1 jeugdcoördinator

Zvc RealDev Vilvoorde zoekt 2 coaches en 1 jeugdcoördinator

Net zoals heel wat andere voetbalclubs is ook ZVC RealDev Vilvoorde op zoek naar nieuwe trainers of coaches om haar jeugdspelers te begeleiden voor het nieuwe aankomende seizoen 2023-2024.

Dergelijke zoektocht is een jaarlijks weerkerend fenomeen. Toch wordt het dit seizoen een heel belovende periode omdat de club een grote nieuwe sprong maakt sinds haar bestaan in de ontplooiing van haar werking. De club breidt zich uit met een ploeg in de 2de nationale divisie van de Belgische Futsal Competitie.

Hierdoor groeit het aantal leden en spelers enorm wat resulteert tot het noodzakelijk aanwerven van extra nieuwe krachten binnen de clubwerking.

Dit seizoen zijn we dus nog op zoek naar 2 jeugdtrainers om deel te nemen aan de futsal competitie 2023-2024 op nationaal niveau. De club biedt als tegenprestatie een ondersteuning om verder te groeien als trainer alsook een correcte vergoeding.

Naast coaches, zoekt ZVC RealDev Vilvoorde eveneens 1 jeugdcoördinator. Als Jeugdcoördinator bij ZVC RealDev Vilvoorde is de belangrijkste taak het uitvoeren en bewaken van het jeugdbeleidsplan en het eventueel tussentijds te herzien en\of aan te vullen. De Jeugdcoördinator fungeert als eerste aanspreekpunt voor trainers, medewerkers en ouders en\of verzorgers van de desbetreffende jeugdleden. Verder is hij aanwezig bij een jeugdtrainers overleg, informatieavond voor ouders en\of verzorgers van de jeugdleden en toont hij regelmatig belangstelling bij trainingen en wedstrijden van de jeugdteams.

Heb je interesse? Neem dan gerust contact op: 0468/20.86.28 of via secretariaat@zvcvilvoorde.be