shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Inschrijvingen zijn gestart!

Start van inschrijvingen jeugdspelers bij ZVC VILVOORDE!

Vanaf vandaag starten de inschrijvingen voor kandidaat jeugdspelers bij ZVC VILVOORDE voor het seizoen 2018-2019. Dit kan via het tabblad ‘LID WORDEN’ bovenaan op de website.

De jeugdspelers die reeds actief en aangesloten waren afgelopen seizoen 2017-2018 dienen een aanvraag tot verlenging van aansluiting in te dienen. Zij krijgen voorrang op nieuwe kandidaat jeugdspelers. Opgelet! Wie geen verlenging aanvraagt vóór 31/05/2018 verliest dit voorrecht.

Om aanvaard te worden moeten vooreerst alle stappen bij de aanvraag doorlopen worden.

Uiteraard dient het verschuldige lidgeld van vorig seizoen betaald te zijn om te kunnen verlengen.

Zowel voor ouders van nieuwe kandidaat jeugdspelers uit Vilvoorde als reeds aangesloten jeugdspelers benadrukken we nogmaals  de mogelijkheid tot het verkrijgen van een reductie van 80% op de totale aansluitkost via de Vilvoordse Vrijetijdspas (VTP). U vindt meer informatie hierover op : Aansluiten bij ZVC VILVOORDE kan met Vilvoordse vrijetijdspas!

Het aanvragen van een nieuwe aansluiting of verlenging van aansluiting betekent niet systematisch dat uw kind lid is van ZVC VILVOORDE.

Er wordt trouwens verwacht dat de ouders samen met het kind aanwezig zullen zijn op één van de inschrijvingsdagen met permanentie voor een gesprek georganiseerd door ZVC VILVOORDE (in de kantine van de sportaccommodatie Hazeweide te Vilvoorde) waarop alle nuttige informatie (lidmaatschapskost, praktische werking van de club, enz.) wordt toegelicht. Vervolgens worden alle noodzakelijke documenten zoals het Reglement van Inwendige Orde, Machtigingsformulier enz. gezamenlijk ondertekend. De excacte datums van de inschrijvingsdagen met permanentie worden nog afzonderlijk medegedeeld.

Met sportieve groetjes!

Secretariaat ZVC VILVOORDE – 0494/52.97.87 of 0468/20.86.28