Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; GDLR_Import has a deprecated constructor in /customers/5/2/8/zvcvilvoorde.be/httpd.www/wp-content/plugins/goodlayers-importer/goodlayers-importer.php on line 27 ZVC VILVOORDE Aansluiten bij ZVC VILVOORDE kan met Vilvoordse vrijetijdspas! - ZVC VILVOORDE

Aansluiten kan nu met Vilvoordse Vrijetijdspas

Aansluiten bij ZVC VILVOORDE kan met Vilvoordse vrijetijdspas!

ZVC VILVOORDE is overeengekomen met de Stad Vilvoorde om ouders met kinderen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit de kans te bieden zich aan te sluiten bij ZVC VILVOORDE mits het voorleggen van een geldige vrijetijdspas (VTP). Deze Vilvoordse VTP biedt de mogelijkheid om de aansluitkost bij ZVC VILVOORDE te verminderen tot 20% of 1/5 van de totale aansluitkostprijs.
Er zijn echter 3 belangrijke voorwaarden waaraan men dient te voldoen om een dergelijke pass te kunnen verkrijgen:
  • Het kind is jonger dan 19 jaar
  • Het kind moet woonachtig zijn in Vilvoorde
  • Het gezin moet recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit
In bijlage vindt u alle nuttige informatie met betrekking tot het verkrijgen van een Vilvoordse VTP. U kan ook op de officiële website van de Stad Vilvoorde alle informatie vinden: www.vilvoorde.be/vrijetijdspas
Valt u onder deze voorwaarden om zo’n vrijetijdspas te krijgen? Dan kunnen we u alleen maar aanmoedigen om deze aan te vragen op de dienst sociale zaken in het Administratief centrum Mattenkot, Lange Molensstraat 44 in Vilvoorde.