shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

PROGRAMMA & INSCHRIJVEN VILVOORDE-CUP 2019

Programma & inschrijven Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP 2019

Doelstelling van dit evenement

Dit nieuw evenement dient het trefpunt te worden voor alle jeugd zaalvoetballiefhebbers van heel het land.

Dit tornooi moet het beste uit onze jongeren halen op sportief vlak!

Het moet hét evenement van het seizoen worden in Vlaanderen. Een ontmoetingsplaats voor échte zaalvoetballiefhebbers uit héél België.

Praktisch

Zaalvoetbal is een zaalsport en een zaalvariant van het voetbal.

Op enkele uitzonderingen na (zie reglement tornooi) gelden de spelregels van de Vlaamse Zaalvoetbal Bond (VZVB).

Er wordt gedurende de Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP vijf tegen vijf gespeeld voor telkens een periode van één maal 10 of 15 minuten.

Alle scheidsrechters zijn officiële scheidsrechters erkend door de VZVB.

Op zaterdag 04/05/2019 spelen 12 ploegen van de leeftijdscategorie U13 (11-12 jaar) verdeeld onder 4 poules van elk 3 ploegen de voorrondes.

Na het spelen van deze wedstrijden wordt op basis van de standen een afvalschema samengesteld, eindigend met een finale.

Na de voorronde worden de plaatsingswedstrijden telkens voor een periode van één maal 15 minuten gespeeld. Bij gelijkspel in de finales worden er strafschoppen genomen.

Op zondag 05/05/2019 spelen 12 ploegen van de leeftijdscategorie U11 (9 -10 jaar) verdeeld onder 4 poules van elk 3 ploegen de voorrondes.

Na het spelen van deze wedstrijden wordt op basis van de standen een afvalschema samengesteld, eindigend met een finale.

Na de voorronde worden de plaatsingswedstrijden telkens voor een periode van één maal 10 minuten gespeeld. Bij gelijkspel in de finales worden er strafschoppen genomen.

Prijzen

Elke deelnemende jeugdspeler ontvangt een prachtige deelnemersmedaille ter herinnering aan hun sportieve inzet en deelname aan het tornooi.

De jeugdspelers van de ploeg eindigend op de 3de plaats ontvangen elk een prachtige Bronzen medaille en een prachtige Zilveren Beker (3de plaats) voor de ploeg.

De jeugdspelers van de ploeg eindigend op de 2de plaats ontvangen elk een prachtige Zilveren medaille en een prachtige Zilveren Beker (2de plaats) voor de ploeg.

Uiteindelijk, de jeugdspelers van de ploeg die het tornooi wint ontvangen elk een Gouden medaille en als kers op de taart de unieke prachtige grote Gouden VILVOORDE-CUP beker voor de ploeg.

Inschrijven

Het inschrijven van een ploeg gebeurt in twee stappen. Je dient vooreerst een ploeg in te schrijven waarna in een volgende stap de mogelijkheid geboden wordt om de spelers individueel in te schrijven. Elke ploeg bestaat uit maximum 8 spelers, 1 coach/trainer en 1 terreinafgevaardigde.

Het aantal ploegen is beperkt voor zowel zaterdag 4 mei als zondag 5 mei 2019. Je kan een ploeg inschrijven via volgende webpagina: Een ploeg inschrijven voor Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP 2019