shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Een eigen zaalvoetbaltornooi voor VILVOORDE!

Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP 2019

Op 4 en 5 mei 2019 organiseert ZVC Vilvoorde een eerste editie van het nationaal Indoor Soccer Challenge. Voor deze eerste editie kunnen alle clubs van over het hele land met U13 ploegen een aanvraag richten voor deelname.

Hoofdprijs: een prachtige VILVOORDE-CUP. Welke ploeg gaat tijdens deze eerste editie met de grote VILVOORDE-CUP huiswaarts? Binnenkort stellen we deze prachtige beker voor!

Voor haar eerste editie is beslist om het tornooi te laten doorgaan in de Sporthal van Zemst (centrum). Daar zijn alle mogelijke faciliteiten (ontvangst, cafetaria, tribune etc.) voorhanden.

Vilvoorde biedt vandaag helaas niet de noodzakelijke sportinfrastructuur om een dergelijk tornooi dat jaarlijks in omvang zal aangroeien, onder te brengen.

Het is uiteraard de bedoeling om, van zodra Vilvoorde over de nodige sportinfrastructuur beschikt, het tornooi naar Vilvoorde te halen. Verwacht wordt dat vanaf 2020 het tornooi nog meer ploegen zal aannemen met meerdere leeftijdscategorieën en dus afhankelijk van de grootschaligheid van het tornooi zullen er uiteraard meerdere speelvelden met boarding nodig zijn.

U vindt alle informatie binnenkort op : VILVOORDE-CUP 2019

U kunt ons ook volgen op Facebook: Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP