shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

OPRICHTING NIEUWE JEUGD ZAALVOETBALCLUB TE VILVOORDE!

EINDELIJK : OPRICHTING NIEUWE JEUGD ZAALVOETBALCLUB (FUTSAL) TE VILVOORDE !

We kunnen er niet omheen. Het zaalvoetbal wint voornamelijk bij jongeren aan populariteit .

Men zegt wel eens dat zaalvoetbal laagdrempelig is en dus het jongeren aanspreekt, natuurlijk ook vanwege de overeenkomsten met het straatvoetbal.

In de top (alleen topdivisie) van het zaalvoetbal zijn specialisten gekomen die alleen maar zaalvoetbal spelen.

Veel jonge spelers die eerst in de jeugdteams van de verenigingen speelden, komen nu uit voor verenigingen in de topdivisie en halen af en toe het nationaal team.

Ikzelf heb jaren heel aangename en mooie wedstrijden geleid als scheidsrechter binnen de competitie. Hierdoor ben ik gefascineerd geraakt in deze zaalsport.

Ik heb men ‘hart’ verloren bij de zaalvoetbal en heb besloten om met een jeugd zaalvoetbalclub te starten in Vilvoorde. En dit alles in de hoop hiermee een steentje te kunnen bijdragen in de beslissing bij jongeren om deze sport uit te oefenen.

Ben je tussen 14 en 21 jaar en spreekt deze zaalsport je aan? Volg dan zeer aandachtig deze officiële website van een nieuwe zaalvoetbalclub te Vilvoorde voor de jeugd!

Binnenkort berichten we meer over het doel van dit initiatief alsook de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan een eerste reeks externe testtrainingen.

Met sportieve groeten,

Marc

Leave a Reply