shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

ZVC VILVOORDE STREEFT NAAR EIGEN NATIONAAL FUTSALTEAM

ZVC Vilvoorde streeft op korte termijn naar eigen Nationaal Futsalteam op topniveau!

Sinds de oprichting van ZVC Vilvoorde in 2017 waren er reeds enkele plannen opgenomen waarbij de gedachte bestond uit om naar de toekomst toe deel uit te gaan maken van het nationale topniveau in de zaalvoetbal in België. De stad Vilvoorde beschikt trouwens onder haar jongeren over heel wat talenten.

Tot onlangs werden deze plannen voorlopig netjes opgeborgen omwille van een gebrek aan een gepaste infrastructuur om dergelijke wedstrijden van topniveau te laten doorgaan in Vilvoorde.

Vandaag is daar verandering ingekomen dankzij het verhuis binnenkort naar een volledig nieuwe thuisbasis voor ZVC Vilvoorde. Deze nieuwe sportinfrastructuur betekent een aanzet voor ZVC Vilvoorde om haar ambities naar nationaal Futsal niveau in te zetten. Het ligt in de verwachtingen van ZVC Vilvoorde om binnen 2 seizoenen over een eigen nationale Futsal team te beschikken en aldus Vilvoorde te vertegenwoordigen in onze Belgische nationale competitie.

In dat vooruitzicht start ZVC Vilvoorde het komende seizoen met 2 in plaats van 1 herenploeg. De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen 2021-2022 zijn reeds gestart.