shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Single Blog Title

This is a single blog caption

Zalige Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar 2021!

Het bestuur van ZVC Vilvoorde wenst aan al haar leden, familieleden en vriendenkring het allerbeste toe voor het het komende Nieuwe Jaar 2021!

Een jaar met veel vriendschap en vooral een goede gezondheid.

ZVC Vilvoorde is er rotsvast van overtuigd dat we het komende nieuwjaar elkaar weer normaal kunnen ontmoeten en begroeten om samen te genieten van onze geliefde sport, het voetballen.

Ondanks dat het afgelopen jaar er heel wat activiteiten niet konden doorgaan voorziet ZVC Vilvoorde voor 2021 heel wat prachtige projecten. Zo gaat ZVC Vilvoorde haar activiteiten uitbreiden met voetbalactiviteiten voor jongeren op voetbalterreinen buiten. Binnenkort wordt hierover meer informatie aangekondigd.

Maar het voornaamste in 2021 is wel het starten van onze nieuwe academy voor voetbal samen met Yannick CARRASCO z’n vzw YC5.

Zij draagt de naam ‘Youth to pro CARRASCO Football Academy’ of afgekort ‘YCFA’ en zal eerstdaags officieel worden voorgesteld aan de pers. De academy zal haar voetbal opleidingsactiviteiten zowel indoor (in de zaal) als op buitenterrein ontplooien. We kijken alvast uit naar de opstarting!

Vanwege het Bestuur van ZVC Vilvoorde.