shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

eerste ontmoeting met ingeschreven jeugdspelers

Verwelkoming eerste ingeschreven jeugdspelers!

Trainer Jamal en voorzitter Marc André in clubkledij

Afgelopen zaterdag mocht ZVC VILVOORDE haar eerste ingeschreven jeugdspelers samen met een ouder verwelkomen aan het sportcomplex Hazeweide te Vilvoorde.

De jeugdspelers alsook hun ouders kregen de mogelijkheid om kennis te maken met enkele bestuursleden alsook met één van de trainers, Jamal.
Het was overduidelijk dat alle spelers reeds vandaag staan te popelen om te starten met de trainingssessies zaalvoetbal.

De club werd ondertussen volledig uitgerust met nieuw trainingsmateriaal, het ene materiaal al wat specialer dan het andere.
Ook het bestuur wacht met spanning de officiële start af van de eerste trainingsdagen.

Als voorzitter wens ik alvast alle medewerkers van harte te willen danken voor al het voorbereidend werk die zij op vrijwillige basis uitvoerden! Het zijn één voor één mensen met een ‘hart’ voor de Vilvoordse jeugd. En dit in het voordeel van alle jongeren die zeer binnenkort deze Vilvoordse jeugdzaalvoetbalclub gaan vervoegen en zelfs vertegenwoordigen.

Te noteren in uw agenda!

Aanstaande zaterdag 16/09/2017 tss 13u30 en 15u30 staan we terug in sporthal Hazeweide om kandidaten jeugdspelers te verwelkomen en zij die nog twijfelen te overhalen om mee te doen aan dit mooi jeugdproject in Vilvoorde. Er zijn nog enkele plaatsen voor de ploegen U13 (9-10-11-12 jarigen) en U17 (15-16 jarigen).
Met sportieve groetjes,
Marc