shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Nog enkele plaatsen voor jeugdspelers zaalvoetbal

NOG ENKELE PLAATSEN VOOR JEUGDSPELERS. SCHRIJF NU IN!

De vacante plaatsen binnen de ploegen van ZVC Vilvoorde raken stilaan ingevuld met jeugd zaalvoetbal spelers. TOP!

Het bestuur van ZVC VILVOORDE is blij en daar is een goede reden voor.

Sedert enkele dagen lijkt er beweging te komen in het aantal aanvragen tot inschrijving voor jeugdspelers bij ZVC VILVOORDE.

Het is natuurlijk misschien nog wat vroeg en heel wat mensen zijn waarschijnlijk nog aan het genieten van een welverdiende vakantie, niettemin geraken de vacante plaatsen voor jeugdspelers uit Vilvoorde en omstreken stilletjes aan opgevuld.

Het bestuur heeft voor haar eerste werkingsjaar bewust gekozen om maximum van 8 personen per ploeg aan te nemen. Een ploeg van 11-12 jarigen (U13) een ploeg van 13-14 jarigen (U15) en tenslotte een ploeg van 15-16 jarigen (U17).

Wij zoeken in eerste instantie geen sterspelers (is trouwens moeilijk te vinden in zaalvoetbal!), maar jeugd dat deze zaalsport wenst aan te leren of zich erin te verbeteren door training en deelname aan toernooien of wedstrijden. En dit allemaal binnen een aangenaam kader van medewerkers!

Heeft u nog een kind dat zeer graag zaalvoetbal speelt en binnen één van onze leeftijdscategorie valt ? Wees snel en dien nog vandaag een aanvraag tot aansluiting! Wie weet is zijn plaats morgen reeds ingenomen, en dat zou spijtig zijn.

Nog vragen? Contacteer ons gerust op secretariaat@zvcvilvoorde.be of surf naar onze website www.zvcvilvoorde.be en dien jouw aanvraag tot aansluiting van je kind online in. Hopelijk tot binnenkort. Met sportieve groetjes!