shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal :  0,00
View Cart Check Out

Ploegen uit heel België al ingeschreven op de Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP

Inschrijvingen lopen vlot binnen voor VILVOORDE-CUP 2022!

We zijn verheugd op het snel binnenlopen van reeds een groot aantal geïnteresseerde clubs en academy’s voor deelname aan de nieuwe editie van de Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP 2022!

Deze vindt plaats gedurende 3 dagen in het weekend van 27, 28 en 29 mei in het nieuwe Sport- en Cultuurcentrum .K aan de Streekbaan 189 A te Koningslo.

We mogen al ploegen uit West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Henegouwen verwelkomen.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het tornooi U11, U13 en U15. Een toernooidag start om 09:00 en eindigt rond 21:00. Tijdens de voorrondes spelen alle deelnemende ploegen minstens 6 wedstrijden (15 min)!

Nieuw is de aanwezigheid van extra GRATIS nevenactiviteiten voor de spelers aanwezig op het tornooi zoals: panna, soccer-street en ook een luxe FIFA-stadium waar 4 spelers het tegen elkaar kunnen opnemen in een virtuele FIFA-tornooi! Zo kunnen de wachtende ploegen zich leuk amuseren in afwachting van hun wedstrijden.

Heb je ook zin om mee te doen aan dit prachtevenement dat tevens een ontmoetingsplaats is van heel wat jeugdploegen met ambitie in Futsal of veldvoetbal?

Ga dan snel naar de pagina en schrijf je ploeg of meerdere ploegen nu online in : Ploeg(en) inschrijven op de Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP 2022

Hopelijk tot binnenkort!

Het Team van de Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP