INSCHRIJVING VOOR DEELNAME VILVOORDE-CUP 2023

INDOOR SOCCER CHALLENGE VILVOORDE-CUP 2023

Geef hieronder het aantal 'ploegen' dat je wenst in te schrijven. Je mag maximum 2 ploegen per leeftijdscategorie inschrijven. In totaal kan je dus max 6 ploegen voor het tornooi inschrijven (2 x U9, 2 x U11 of 2 x U13).

*

INSCHRIJVEN PLOEG(EN) DEELNAME VILVOORDE-CUP

Via onderstaande formulier kan je alle gegevens van jouw als verantwoordelijke en jouw 1ste ploeg inbrengen voor deelname aan de INDOOR SOCCER CHALLENGE VILVOORDE-CUP. Lees deze aandachtig en vul alle velden correct in.

Een ploeg bestaat uit max 10 personen (1 verantwoordelijke, 1 coach(trainer) en 8 spelers). Vul het formulier aan met contactgegevens over jouw als ploegverantwoordelijke, en de naam van je ploeg.

Onderaan duidt je tevens de leeftijdscategorie aan van de ploeg die je inschrijft. Vervolgens krijg je een nieuw formulier om de volgende ploeg in te schrijven enz.

Voor elke ingeschreven ploeg ontvang je na deze online-registratie afzonderlijk per e-mail een document (spelerslijst) die later kan verder aanvullen. Zo beschik je over voldoende tijd om de spelerslijst(en) aan te passen. Deze dient echter ten laatste 30 minuten vóór aanvang van je 1ste wedstrijd op het secretariaat van het tornooi binnengebracht te worden met de identiteitskaarten van de personen die figureren op de spelerslijst(en)..

Tot binnenkort!

Het VILVOORDE-CUP team. 

Vul hier de correcte naam van de ploeg in die je wenst in te schrijven en laten deelnemen op de Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP. Het is deze benaming die gebruikt zal worden tijdens het tornooi op de uitslagen en wedstrijdschema's.
Geef hieronder het emailadres waarop je alle praktische informatie wilt ontvangen met betrekking op de organisatie van de Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP. Het is dus belangrijk om deze vanaf nu regelmatig te controleren op nieuwe belangrijke informatie!
Geef hieronder het telefoon- of gsm nummer door waarop de organisatie in contact kan treden met de verantwoordelijke van de ingeschreven ploeg in geval van vragen.
Deelnamekost Indoor Soccer Challenge VILVOORDE CUP
Total for this participant
Billing Name and Address
*
*
*
*
*
*
*