INSCHRIJVING VOOR DEELNAME

INDOOR SOCCER CHALLENGE VILVOORDE-CUP 2021

INSCHRIJVEN PLOEG(EN) DEELNAME VILVOORDE-CUP

Via onderstaande formulier kan je een ploeg inschrijven voor deelname aan de INDOOR SOCCER CHALLENGE VILVOORDE-CUP. Lees deze aandachtig en vul alle velden correct in.

 

Duidt hierna ook aan hoeveel ploegen je wenst in te schrijven met u als verantwoordelijke inbegrepen. Een ploeg bestaat uit max 10 personen (1 verantwoordelijke, 1 coach(trainer) en 8 spelers). Vul het formulier aan met contactgegevens over jouw als ploegverantwoordelijke, en de naam van je ploeg.

 

Onderaan het formulier vul je het totaal aantal ploegen (per leeftijdscategorie) in. Voor elke ingeschreven ploeg ontvang je na deze inschrijving afzonderlijk per e-mail een document (spelerslijst) en kan je uw spelerslijst later verder aanvullen. Zo heb je voldoende tijd om de spelerslijst aan te passen. Deze dient echter ten laatste 30 minuten vóór aanvang van je 1ste wedstrijd op het secretariaat van het tornooi binnengebracht te worden.

Dit formulier dient enkel en alleen maar om 1 ploegnaam samen met de gegevens van de ploegverantwoordelijke in te schrijven.

Tot binnenkort!

Het VILVOORDE-CUP team. 

Vul hier de correcte naam van de ploeg die je wenst in te schrijven en te laten deelnemen op de Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP. Het is deze benaming die gebruikt zal worden tijdens het tornooi op de uitslagen en wedstrijdscchema's.
Onder welke leeftijdscategorie valt de ploeg die je wenst in te schrijven? Maak hieronder in de lijst je keuze. Het tornooi voor U11 gaat door op zaterdag 22/05/2021. Het tornooi voor U13 op zondag 23/05/2021. Het tornooi voor U15 op maandag 24/05/2021.
Geef hieronder het emailadres waarop je alle praktische informatie wilt ontvangen met betrekking op de organisatie van de Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP. Het is dus belangrijk om deze vanaf nu regelmatig te controleren op nieuwe belangrijke informatie!
Geef hieronder het telefoon- of gsm nummer door waarop de organisatie in contact kan treden met de verantwoordelijke van de ingeschreven ploeg in geval van vragen.
Event Fee(s)
Geef hier het aantal ploegen (leeftijd tss 13 en 14j) in dat je wenst in te schrijven voor deelname aan de VILVOORDE-CUP.
€ 50,00
Geef hier het aantal ploegen (leeftijd tss 11 en 12j) in dat je wenst in te schrijven voor deelname aan de VILVOORDE-CUP.
€ 50,00
Geef hier het aantal ploegen (leeftijd tss 9 en 10j) in dat je wenst in te schrijven voor deelname aan de VILVOORDE-CUP.
€ 50,00
Totaal
Naam en adres op de factuur
*
*
*
*
*
*
*